Com treballem

Niu és una cooperativa que s’emmarca dins de l’economia social i solidària. Ubicada a Altafulla (Baix Gaià), des d’on realitza tota la seva activitat: tant la fase de disseny i il·lustració, com tota la confecció dels productes.

Amb l’objectiu de reduir la petjada ecològica de la nostra activitat tant com sigui possible, tots els materials que utilitzem són de proximitat i triats curosament amb uns criteris ètics:

  • Emprem materials de proximitat, teles amb certificat GOTS (Global Organic Textile Standard), que ens garanteix que s’ha respectat el mediambient en totes les fases del procés de fabricació, i alhora certifica unes condicions dignes de treball per a les persones que hi han participat.
  • Tots els nostres productes estan realitzats amb teles dissenyades per nosaltres, i l’estampació es realitza a una empresa ubicada a Tarragona.
  • Tota la producció i confecció dels nostres productes està realitzada a Altafulla.
  • El material gràfic que utilitzem està produït a una copisteria d’Altafulla.
  • Les caixes dels nostres packs provenen de boscos sostenibles i estan estampades a Barcelona.

Tenim molt clar que si volem començar a veure un canvi al món, hem de començar per nosaltres mateixes, tant en una altra manera d’entendre l’economia situant les persones al centre, com en produir els productes d’una manera sostenible i respectuosa amb el mediambient i les persones.