Tapagots en format lligacua

Tapagots dissenyat i confeccionat per a l’Ajuntament de Tarragona

Dissenyem i confeccionem tapagots en format lligacua, per a qualsevol administració, punts liles, entitats, associacions…

Segons les necessitats de cada client il·lustrem i dissenyem les teles amb les que serà confeccionat el producte, podent així personalitzar-lo completament i fer-lo únic.

El tapagots en format lligacua és un producte que pretén servir com a element dissuasiu per evitar la submissió química. El lligacua porta una petita butxaca on es guarda el tapagots quan no s’empra, podent-lo així utilitzar com a goma per a lligar el cabell, i quan cal posar-lo al voltant del got i cobrir-lo amb el tapagots, que s’uneix al lligacua amb un elàstic.

El tapagots està realitzat amb punt de lycra i goma elàstica, que permet que s’adapti a qualsevol tipus de got. La lycra porta un 35% de polièster reciclat, i disposa del certificat GRS (Global Recyled Standard), que garanteix que els materials tèxtils reciclats es produeixen respectant criteris mediambientals i socials.

El lligacua està confeccionat amb tela strech, i goma elàstica. La tela disposa del certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX , que garanteix que no s’han emprat substàncies nocives en la seva fabricació.

A més a més, les tintes amb que s’ha fet la estampació de les teles disposen del certificat ECO PASSPORT by OEKO-TEX, que garanteix que són sostenibles i ecològicament segures per a les persones i respectuoses amb el medi ambient.

Les teles són comprades i estampades a empreses ubicades a Catalunya.

Tot el procés de disseny, il·lustració, producció i confecció es realitza íntegrament a la Cooperativa Niu, ubicada a Altafulla (Baix Gaià), amb il·lustradora i cosidores locals, i garantint unes condicions laborals dignes.

Exemple del TapaGots en format lligacua dissenyat per a l’Ajuntament de Creixell

Us ajudem a fer la campanya de comunicació:

Entenem que la distribució d’aquests elements ha d’anar lligada a una campanya de conscienciació i comunicació per tal que arribi a tota la població. És per això que també oferim el servei de dissenyar el cartell i flyer de la campanya.

Exemple del material gràfic dissenyat des de la Cooperativa Niu per acompanyar la difusió de la campanya #Respecta! engegada per l’Ajuntament de Tarragona
Exemple del cartell i flyer dissenyats per la campanya “Cuida’t (cuidem-nos)” de l’Ajuntament de Creixell
TAC12 TV- Tapagots per evitar submissions química per Santa Tecla. 12/09/2022

Si voleu més informació, ens podeu contactar a: contacte@niucoop.cat, o ompliu el següent formulari i us contactarem tan aviat com sigui possible!