Qui som

Niu està format per Rebeca Luciani, il·lustradora, i Noemí Ferret, artesana tèxtil.

Rebeca Luciani
Il· lustradora
Nascuda a La Plata al 1976, amb estudis en Belles Arts. Afincada a Barcelona des de l’any 2000, actualment viu a Altafulla, des d’on es dedica professionalment al món de la il·lustració i a impartir classes d’il·lustració. Porta més d’una vintena de llibres il·lustrats, i diversos premis.

Noemí Ferret
Artesana tèxtil
Nascuda a Tarragona al 1976, viu a Altafulla des del 2005. Amb estudis en Història de l’Art, mare de família nombrosa, ha treballat donant classes d’expressió plàstica a nens i nenes entre 4 i 12 anys, i classes de costura a adults en els darrers anys. Artesana tèxtil especialitzada en productes infantils.


Som cooperativa perquè creiem en la organització entre les persones de manera horitzontal, perquè situem a les persones al centre, i perquè ens basem a l’hora de realitzar la nostra activitat econòmica en valors com l’equitat, la sostenibilitat, la inclusió i el compromís amb la comunitat, com a promotor de canvi social.

Hem tingut la sort de formar part del Programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS), organitzat per Tarragona Impulsa de l’Ajuntament de Tarragona, i l’Ateneu Coopcamp, pel qual el nostre projecte ha estat becat, i de comptar amb el seu acompanyament en tot el procés de constitució de la cooperativa.El passat dia 2 de desembre del 2021 Niu va rebre un reconeixement als Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona, dins de la categoria d’Economia Social.


Si voleu escoltar de la nostra pròpia veu com enfoquem el projecte, podeu veure aquí l’entrevista que ens van fer el passat 11/01/22 a Ràdio Ciutat de Tarragona.