Got reutilitzable penjant

Per unes festes sostenibles, lliures de residus i amb valors

Els gots reutilitzables han esdevingut un element indispensable de tota Festa Major, apel·lant a la responsabilitat que totes tenim envers a l’ús d’elements reciclables i sostenibles, i de no generar residus.

Els gots penjants reutilitzables són una alternativa ecològica als gots de plàstic d’un sol ús. Amb la creixent consciència mediambiental, és important prendre decisions responsables. Amb aquests gots penjants, ajudem a reduir els residus plàstics i a protegir el medi ambient. A més, poden ser utilitzats una i altra vegada, evitant la generació de residus innecessaris, i són completament personalitzables, a més de ser molt còmodes, deixant les mans lliures.

La proposta que fem és una unitat formada per 3 elements, cadascun d’ells personalitzable a través del disseny únic per a cada client a través de la il·lustració:
1- Got reutilitzable
2- Pulsera de silicona
3- Cinta portagots

I com ho fem?

Personalització: disseny i il·lustració

Us oferim el servei de disseny a través de la il·lustració de tots i cadascun dels elements, inspirant-nos en la vostra festa major/concert/esdeveniment, per tal que sigui un producte únic, amb missatge, i fet a mida de les vostres necessitats.

Us ajudem a posar en valor allò que celebreu i a enfortir la vinculació de l’acte amb la població.

Exemple dels gots penjants del Festival Teta de l’Ajuntament de Tarragona, pel que vam produir les cintes penjants.

Got reutilitzable penjant

Per unes festes sostenibles, lliures de residus i amb valors

Els gots reutilitzables han esdevingut un element indispensable de tota Festa Major, apel·lant a la responsabilitat que totes tenim envers a l’ús d’elements reciclables i sostenibles, i de no generar residus.

Els gots penjants reutilitzables són una alternativa ecològica als gots de plàstic de sol ús. Amb la creixent consciència mediambiental, és important prendre decisions responsables. Amb aquests gots penjants, us ajudem a reduir els residus plàstics i a protegir el medi ambient. A més, poden ser utilitzats una i altra vegada, evitant la generació de residus innecessaris, i són completament personalitzables, a més de ser molt còmodes.

La proposta que fem és una unitat formada per 3 elements, cadascun d’ells personalitzable a través del disseny únic per a cada client a través de la il·lustració:
1- Got reutilitzable
2- Pulsera de silicona
3- Cinta portagots

I com ho fem?

Personalització: disseny i il·lustració

Us oferim el servei de disseny a través de la il·lustració de tots i cadascun dels elements, inspirant-nos en la vostra festa major/concert/esdeveniment, per tal que sigui un producte únic, amb missatge, i fet a mida de les vostres necessitats.

Us ajudem a posar en valor allò que celebreu i a enfortir la vinculació de l’acte amb la població.

Exemple dels gots penjants del Festival Teta de l’Ajuntament de Tarragona, pel que vam produir les cintes penjants.